Perhekuvat

Tarvitsetko valokuvaajan?

Olen hyvin ihmisläheinen kuvaaja. Minulla on paljon kokemusta lasten kanssa työskentelystä  mm. partion, Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Kiljavan leirikesä ry:n kautta. Kuvaan mielelläni lapsia heille tyyppilisessä ymäristössä, ajan kanssa ja lasten ehdoilla. 

Lapsi-/perhekuvauksen hinta on 100€ (sis. alv 24%) puolituntia. Kuvaus sisältää kolme täysikokoista, käsiteltyä kuvatiedostoa. Tunnin kuvaus maksaa 150€ (sis. alv 24%) ja sisältää 5 täysikokoista käsiteltyä kuvatiedostoa. Lisäkuvia on mahdollista ostaa. Teen valinnan mukaan joko pinnakkaista, joista pääset itse valitsemaan kuvat tai valitsen kuvaukseen sisältyvän määrän milestäni parhaita kuvia. Pinnakkaiset pyrin antamaan parin päivän kuluessa kuvauksesta. Käsitellyt kuvat saat noin viikon kuluessa siitä, kun kuvat on valittu. Kuvia on oikeus vapaasti käyttää yksityiskäytössä. Mikäli kuvia laitetaan nettiin, täytyy kuvaajan nimi näkyä kuvien yhteydessä. 

”Mietin usein sitä kuinka korvaamattoman arvokasta on se, että olemme löytäneet taitavan valokuvauksen ammattilaisen. Vauva-aikana muistimme kantaa omaa kameraa mukana, joten saimme jotain vähän parempia kuvia. Nyt mukana kulkee vain kännykkäkamera ja lähestulkoon kaikki kuvat on sillä otettuja. Jokatapauksessa yksikään itseotettu kuva ei vastaa laadultaan ja visuaalisuudeltaan sitä, mitä Salla ottaa. Meille laadukkaimmat ja arvokkaimmat muistot on Sallan kuvaamia! Suosittelen siis varaamaan ajan säännöllisesti ihan vähintään kerran vuodessa perhekuvaukseen Sallalle. Salla kuvaa siis kotona tai missä vaan kauniissa ympäristössä! Sillä voi varmistaa, että jokaiselta vuodelta on vähintään yhdet laadukkaat ja arvokkaat kuvamuistot!”