Hääkuvat

Tarvitsetko kuvaajan häihin?

Kuvatessani hääparia haluan vangita tunteita, tärkeää kuvissa on parin yhteinen kemia.  Hääparin potretteja varten varaisin ainakin tunnin kuvausajan. Tärkeää hääpäiväsuunnittelussa on muistaa jättää aikatauluihin väliä. Usein helposti jokin asia myöhästyy, niin ei tule turhaa stressiä. Mielelläni tapaan hääparin ennen kuvausta ja käydään läpi yhdessä ajatuksia. Minusta on mukava valita hääkuvaukselle paikka yhdessä hääparin kanssa. Tärkeää on saada kuvista hääparin näköisiä. Juhlissa kuvaan paljon hääparin lisäksi vieraita. Kuvaan myös heidän tunteita. Teen monipuolisesti erilaisia kuvia pienistä yksityiskohdista laajoihin tapahtumakuviin. Minulta saa häiden jälkeen monipulisen muiston tärkeästä päisvästä.

Hääpotreettikuvauksen (1h kuvuaus) hinta on 250€, joka sisältää ennakkotyön, noin tunnin kuvauksen ja 5 käisteltyä kuvaa, täysikokoisena kuvatiedostona. Hääpotretit (1h) ja kirkossa kuvauksen hinta on 350€. Hintaan sisältyy 30 täysikokoista kuvatiedostoa käsiteltynä. Hääkuvaus (10h) ja 200kpl kuvia perus kuvankäsittelyllä maksaa 1500€.  

Hääjuhlan kuvaus, sekä kuvankäsittely on ensimmäiseltä tunnilta 200€ ja seuraavilta tunneilta 100€ per tunti. Lasken yleensä aina pakettihinnan päivän kulun mukaan ja siällytän siihen kuvankäsittelyn. Hinnat sisältävät alvin. Pakettihintaan lisäksi tulevat vielä matkakulut. Kuvia saa käyttää vapaasti yksityiskäytössä. Kuvia julkaistaessa on mainittava kuvaajan nimi. 

Minulta saat lisätietoja ja varattua kuvauksen soittamalla 0407233949 tai laittamalla viestiä.